Cazare Mamaia – Concert Julio Iglesias

Seara de concert la Summerland din Mamaia

concert-julio-iglesias-la-mamaia-2014-i96673Indragostit de Romania si de publicul numeros care ii asculta melodiile si il onoreaza cu prezenta la concerte, romanticul incurabil- JULIO IGLESIAS se reintoarce in tara noastra in plin sezon estival, pentru a petrece cateva zile pe litoralul romanesc,atat pentru a simti pulsul distractiei dar si pentru a sustine doua concerte de proportii in aer liber.

De aceasta, Julio Iglesias a ales doua dintre orasele cu deschidere larga spre manifestarile culturale si de divertisment, care vor atrage fara nicio indoiala, mii de spectatori. Prin urmare, in data de 19 iulie 2014, artistul va concerta pe litoral in Statiunea MAMAIA, la ”Summerland” la doar cativa pasi de Vila Randunica.

<!————————————————– Etichetele de remarketing nu pot fi asociate informațiilor de identificare personală și nu pot fi plasate în pagini referitoare la categorii delicate. Consultați mai multe informații și instrucțiuni referitoare la activarea etichetei accesând această adresă URL: http://google.com/ads/remarketingsetup
https://guidedescasinosfrancais.com
—————————————————>
//
//

Category : Evenimente Mamaia Vara 2014