Cazare Mamaia – Life in Colors

Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, Life in Color, ajunge pentru prima data in Romania.

life-in-color-2014-la-mamaia-i98859Evenimentul va avea loc pe 12 iulie 2014, pe plaja Loft din Mamaia, la cativa pasi de Vila Randunica 3*!

Life in Color a început în anul 2006, în campusurile universitare din Florida, iar de atunci a fost recunoscut ca un eveniment unic ce a atras sute de mii de oameni din întreaga lume. În anul 2013, la festivalul din Miami au participat 25.000 de persoane, iar anul acesta prin intermediul turneului UNLEASH! se doreşte oferirea unei experienţe unice oamenilor din întreaga lume.

Conform organizatorilor, spectacolul poate fi asemănat cu Cirque du Soleil, la care se adaugă DJ internaţionali, acrobaţii la înălțime şi vopselele. Culorile folosite sunt fosforescente şi sunt pe bază de apă, pentru a nu afecta hainele şi pielea. Singura regulă a petrecerii este de a purta alb, pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate. Show-ul este completat de lasere spectaculoase şi artificii, într-o producţie impresionantă, de talia Sensation. Line up-ul va fi anunţat în curând.

Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) şi Committee Entertainment, Life in Color înseamnă conexiune prin muzică, pasiune şi culoare.

Preturi bilet
Categorie Perioada Preţ
Regular 15 aprilie – 15 mai 80 lei
Regular 16 mai – 11 iulie 100 lei
Regular 12 iulie 130 lei
Masa VIP 500 lei

Evenimentul are loc la cateva minute de mers pe jos de Vila Randuinica, puteti gasi cazare in mamaia la Vila Randunica pentru Life in Colors”

Pentru traife Vila Randunica faceti click aici!
Category : Evenimente Mamaia Vara 2014